Για εμάς

Το mpomponieres-art είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από την Κασσάνδρα, όπου το πάθος και το μεράκι της για ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες την οδήγησε σε πρωτότυπες και εναλλακτικές προτάσεις για να χαρίσετε χρώμα και ξεχωριστό ύφος στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!.

Το όνειρο σας συναντά το δικό μου όραμα σε ένα αυθεντικό αποτέλεσμα που πλαισιώνει με μοναδικό τρόπο το γάμο σας ή τη βάπτιση.

Χρησιμοποιώ ιδιαίτερα υλικά που μου προσφέρει η φύση, υλικά που όλοι γνωρίζουμε, αλλά το αποτέλεσμα της σύνθεσης τους είναι εξαιρετικά πρωτόγνωρο γιατί η κυρία έμπνευση μου είστε εσείς… Εδώ, καλείστε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία όπως ιδιαίτερες κορδέλες και υφάσματα, χειροποίητα αντικείμενα από γύψο, ξύλο, σπόρους, χαρτί και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Επίσης, στο δυναμικό της ομάδας μας ανήκουν καλλιτέχνες μοναδικοί στο είδος τους όπως ζωγράφοι, μουσικοί, φωτογράφοι, τεχνίτες κ.α. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τη δική σας χειροποίητη δημιουργία.

Η χειροποίητη δημιουργία είναι κληρονομιά που μας άφησαν κυρίως οι γιαγιάδες και οι μητέρες μας και σκοπός μας είναι να την κρατήσουμε ζωντανή και να την παντρέψουμε με το νέο!